top of page

Wat zeggen onze klanten

Michel Groeneveld

Ik kan u Claessens verzekeringen zeker aanbevelen!
Mijn ervaringen met John en zijn zoon Laurens zijn zeer positief en ik kan altijd op hun expertise rekenen.
In de regel word alles snel en adequaat afgehandeld.
Ikzelf heb in het verleden al wat kennissen aanbevolen bij Claessens verzekeringen, en deze waren wederom zeer te spreken over de service welke John en Laurens hebben verleend.

Moyira Nicolaas

Zeer tevreden met Claessens Verzekeringen. Al jaren DE adviseur van de familie. Via mijn moeder in contact gekomen en gebleven. Staan altijd voor je klaar. Alles wordt heel snel (lees direct) en goed voor je geregeld. Superblij mee en zeker aan te raden.

Soeradj

Bij Claessens Verzekering ben ik via mijn buurman terecht. Heb twee keer schade gemeld en beide keren goed en snel geholpen. Bij geboorte zelf een knuffel gekregen voor die nieuwkomer. We zijn erg tevreden. We raden Claessens Verzekeringen iedereen aan.

Linda Beckx

Mijn zoon had een ongeluk gekregen met zijn auto, niet zijn schuld maar dit is heel snel en netjes opgelost door John Claessens. Ik zit ook bij hun met al mijn verzekeringen en als ik een vraag heb over iets of wil iets weten krijg ik heel snel antwoord echt blij met hun en raad ze zeker aan.

Erica

Ik kan je Claessens verzekeringen zeker aanbevelen!
Mijn ervaringen met John is zeer positief en ik kan altijd
op hem rekenen. Mijn ouders zijn ook heel tevreden met zijn service.

Lisa Willems

Altijd tevreden met dienstverlening van John Claessens verzekeringen. Even bellen of een berichtje met je vraag, je krijgt gelijk antwoord en/of direct geregeld. Altijd vriendelijk en attent. Ben al jaren klant en dat zal zeker nog zo blijven. zal ik zeker aanraden.

Mieke Penne

Uiterst tevreden over de afhandeling van een stormschade, het was snel en goed geregeld door John Claesens. De persoonlijke aandacht en nazorg krijgt nog een extra bonuspunt van mij. Top!!

bottom of page